al contingut a la navegació Informació de contacte

Període d’inscripció obert per a la 67a desfilada de Carrosses i 10è concurs de Comparses

Per a la 67a desfilada de Carrosses i 10è concurs de Comparses dins el marc de la Festa de l'Aigua, el període d’inscripció finalitza el divendres 17 de febrer.

BASES

1a.  Podran participar en aquesta Desfilada de Carrosses i Comparses totes aquelles persones o entitats locals o forànies que així ho desitgin, exigint-se com a únic requisit el de la inscripció prèvia a l’Ajuntament d’Almacelles (de dilluns a divendres, de 8 a 13.30 hores), finalitzant el període d’inscripció el divendres 17 de febrer de 2023.  La inscripció es limitarà a 20 carrosses i 10 comparses, prioritzant les carrosses locals, que seran les que podran participar en el concurs. Se seguirà un estricte ordre d’inscripció i no s’acceptaran més de dues carrosses per associació o entitat, siguin locals o forànies.

2a.  El motiu de les carrosses serà de lliure decisió dels autors d’aquestes, si bé les carrosses que entrin en concurs se’ls valorarà especialment els motius relacionats amb l’aigua.

3r.  Per a les carrosses locals que entraran en concurs, s’estableixen els següents premis:

1r. PREMI: 500 euros

2n. PREMI: 300 euros

3r. PREMI: 250 euros

Si més no, a totes les carrosses participants, en reconeixement a la seva tasca de preparació i presentació se’ls abonarà la quantitat de 450 euros, si es tracta d’una carrossa local, i de 250 euros, si es tracta d’una de forània. En aquest darrer cas serà obligatòria la presentació d’una fotografia a les Oficines Municipals o per e.mail (ajuntament@almacelles.cat), reservant-se el Jurat l’admissió o no d’aquesta en la Desfilada, si no reuneix uns mínims de qualitat. El pagament de l’ajut o participació, així com el premi, sempre es farà després d’haver participat en la Desfilada i/o concurs.

4t.  El Jurat, podrà declarar desert qualsevol dels premis (inclòs el de participació), en atenció a la baixa qualitat de les carrosses presentades. També podrà decidir, en el seu cas, que els premis puguin ésser atorgats de forma compartida. En qualsevol cas, les decisions del Jurat seran inapel.lables.

5è.  Pel que fa a les Comparses, caldrà inscriure’s exactament igual que les carrosses, limitant-se a 10 comparses participants i podran optar als premis, tant si són locals com a forànies. S’establirà un mínim de 10 persones i es valorarà especialment el vestuari, la música i l’originalitat en la posada en escena. Els premis per a l’apartat de comparses seran:

1r. PREMI: 150 euros

2n. PREMI: 100 euros

3r. PREMI: 75 euros

6è.  El fet de participar en el present concurs, suposa l’acceptació total de les presents bases i la renúncia a qualsevol reclamació.

7è.  Els membres que conformaran el Jurat del Concurs de Carrosses i Comparses de la Festa de l’Aigua de 2023 seran:

- Un crític d’art

- Un representant del Cercle de Belles Arts de Lleida

- Un representant de l’Associació d’Artistes de Ponent

Almacelles, gener de 2023

  • Quan 12/01/2023 a 09:15 a 17/02/2023 a 13:30
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions