al contingut a la navegació Informació de contacte

Prenscripcions Llar d'Infants

Preinscripció telemàtica

Aquest any i com a prevenció, es promou la preinscripció telemàtica. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica llardinfants@almacelles.cat

El centre respondrà amb un correu de confirmació, com a justificant de la formalització de la sol·licitud de preinscripció.

El model de sol·licitud de preinscripció el trobareu aquí, https://drive.google.com/open?id=1hPeI94sL83toZ7E2WP4M_NSGtEcuOwWj i en el web del Departament d’Educació per poder-lo descarregar, omplir i guardar. S'hi pot accedir mitjançant un ordinador, una tauleta tàctil o un telèfon mòbil.

ES MOLT IMPORTANT OMPLIR CORRECTAMENT TOTS ELS CAMPS DEL FORMULARI. Codi del centre: C5006872. Nom: Llar d’Infants Pública d’Almacelles

Juntament amb el resguard de la sol·licitud de preinscripció cal presentar, en tots els casos, una còpia de la documentació escanejada o fotografiada següent:

  • El llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l'alumne o alumna està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • El DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.

  De manera extraordinària, les dades d'identificació o de filiació dels alumnes també es poden acreditar amb el document d'identitat o el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. El director o directora o la persona titular del centre la valorarà i deixarà constància per escrit de la decisió adoptada.

  Les persones que a la sol·licitud han al·legat el compliment d'un o més criteris de prioritat han d'enviar al centre per correu electrònic la documentació escanejada o fotografiada que els acredita.  

  Criteris de prioritat, fes un clic al següent link:

  https://drive.google.com/open?id=1lt_uVxcBjt5VTTVTYUs-xJKzDEAUSF5x

  Preinscripció presencial

  Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, disposen d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. La preinscripció presencial estarà disponible del 19 de maig al 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al telèfon 973741966.

  L’horari d'atenció al públic serà de les 10 a les 13 hores.

  Preinscripció presencial amb seguretat

  • Al centre hi ha d’anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona).
  • Heu  portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que empleneu la sol·licitud a l’ajuntament cal que porteu el vostre propi bolígraf.
  • Cal portar mascareta i guants.
  • No poden acudir les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

  Confirmació de plaça

  Aquells alumnes que van assistir al centre el curs passat es necessari que confirmin la plaça enviant el formulari que trobareu aquí, https://drive.google.com/open?id=1RysoHW-M_CUT-Jpg6Ul03kqX5xIwprW7  mitjançant un correu a la bústia electrònica llardinfants@almacelles.cat

  Document Actions